NÄKÖPIIRISSÄ KUTSUT TAI TAPAAMINEN?

Nauti yhdessäolosta

Valkeakoski, Suomi
Luonnon läheisyyttä
Tulen leimu pihatakassa.
Mäntymetsää.
Pihatakka-alueen jakkarat.
Pihatakka-alue.
Keltaisia ruusuja terassin pöydällä.
Pollo Blancon terassilla voi nauttia omia virvokkeita.

Rustiikkisen Pollo Blancon tupa on perustettu vuonna 1965 rakennettuun kanalaan. Kesällä 2022 paikalle valmistui keittiöllinen tupa, kesäterassi ja PinoKino-liiteritila, joita vuokrataan erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Tilat soveltuvat hyvin kutsuille ja tapaamisiin. Tiloissa on käytettävissä kokousvälineistöä ja langaton lähiverkko, joka mahdollistaa myös etätapaamisen.

Pollo Blancon tilat muuntautuvat niin yhteiseen työskentelyyn kuin ohjelmallisiin kutsuihin. Maalaiselämän historiaa huokuva kokonaisuus ripauksella espanjalaista eksotiikkaa tarjoaa oivan mahdollisuuden niin neljän tähden illallisiin kuin tapas-illan viettämiseen ystävien kanssa.

Tuvan keittiössä valmistelet helposti aamupalaverin tarjottavat. Halutessasi tarjottavat voidaan hankkia etukäteen valmiiksi. Tuvasta on pääsy kesäterassille, joka avautuu avaraan luontomiljööseen.

Sään salliessa aurinko paistaa terassille koko päivän, ja lähipuusto lintuineen luo ainutkertaisen atmosfäärin. Täällä voit viettää ikimuistoista kesäpäivää oman lähipiirin ja ystävien kesken. Hämärtyvän kesäillan viiletessä yhteistä aikaa voi jatkaa tunnelmoiden leimuavan tulen äärellä.

Pollo Blanco sijaitsee helposti saavutettavan matkan päässä Salmisen mökeiltä. Tiloja on mahdollista vuokrata omaan käyttöön myös mökkiloman ulkopuolella. Pollo Blanco on varattavissa ennalta sovittuina ajankohtina kesäkaudella toukokuulta syyskuun alkupuolelle saakka. Tilat ovat nähtävissä sopimuksen mukaan etukäteen ja kauttamme on mahdollisuus saada suunnittelupalvelua tapaamisen ja kutsujen järjestämiseen.

Juhlia varten tila on varattavissa myös ennakkoon, jolloin voitte rauhassa valmistella juhlapäivää etukäteen. Näin vietätte tärkeää päivää ilman kiirettä aidon maalaisimiljöön keskellä. Autamme mielellämme suunnittelussa ja kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista onnistuneiden juhlien viettämiseen.

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta ja ainutlaatuisen Pollo Blancon tunnelmasta!

Etsitkö tilaa kutsuille tai tapaamiseen?

Pollo Blanco –kokonaisuus sisältää:

 • tilaa järjestelyistä riippuen noin 10 – 15 hengelle
 • tuvan käyttö kalusteineen
 • minikeittiö kodinkoneineen
 • terassialueen käyttö kalusteineen
 • langaton lähiverkko
 • valkokangas
 • dataprojektori
 • valkotaulu
 • kaasugrilli
 • pihatakka
 • erillinen käsienpesupiste ja kuivakäymälä
 • Liiteri-tilan käyttö sopimuksen mukaan
 • varattavissa kesäkaudella 15.5. – 10.9.
 • tilavuokra etätyöskentelyyn ma–to klo 7.00 – 16.30:
  ensimmäinen tunti 30 € + seuraavat tunnit 15 € / tunti

 • tilavuokra ryhmille ma–to alkaen 150 € / viikonloppuisin pe–su sekä arkivapaina alkaen 290 €
 • varaus- ja suunnittelupalvelu sopimuksen mukaan
 • pyydä tarjous

Pollo Blanco

Tilaa

Vierailijaa

Tuvan seinää koristaa maailmanmestarin puusukset.
Terassialueella on tilaa 15 hengelle.
Kalustettu tupa on vieraiden vapaassa käytössä. Tuvan puolella on tilaa noin 10 hengelle.
Keittiössä valmistuu niin neljän tähden illallinen ystävien kesken kuin espanjalainen tapas-illallinenkin.
Juhlavalaistus. Liiterissä on tilaa noin 6–12 hengelle pöytäryhmien asettelusta riippuen.
Pollo Blancon sisustusta.
Itse tehty pizza maistuu hyvien ystävien seurassa.
Päivänsankarille järjestetyt yllätysjuhlat Pollo Blancossa ovat ikimuistoinen elämys.
Aurinko paistaa kesäterassille säiden salliessa koko päivän.
Perinteiset karjalanpiirakat maistuvat suolaisen ystäville.
Uniikkien nojatuolien nurkkauksessa on tilaa vaihtaa ajatuksia rauhassa.
Liiteri-tila muuntautuu esimerkiksi kahvittelutilaksi tai pienen porukan leffateatteriksi.
Elämyslahjakortti
ANNA LAHJAKSI ELÄMYS

Kenelle elämyslahja sopii?

Elämyslahja sopii niin perheenjäsenelle, ystävälle kuin ryhmälle. Elämys on suunnattu lahjan arvosta riippuen 2–10 hengelle, joten se on erinomainen valinta esimerkiksi syntymäpäivän, virkistyspäivän tai lomapäivän viettoon. Kiireetön hetki kohteessamme soveltuu erityisesti omasta rauhasta nauttiville ja luonnon äärellä viihtyville.

Elämyslahjakortilla perheenjäsenet, ystävät tai tiimi voi viettää kiireettömän hetken arjen yläpuolella ja rentoutua päivän tai -illan aikana oman ryhmän kesken! Pollo Blancossa läheisesi ovat vaivatta läsnä ympäröivässä hetkessä, sillä rauhallisessa ympäristössä aidon maalaismiljöön keskellä uniikit tilat ja hyvä seura luovat ainutlaatuisen ja viihtyisän tunnelman.

Pollo Blanco soveltuu ennen kaikkea lapsenmielisille aikuisille ja sinne on helppo lähteä matalalla kynnyksellä. Elämyslahjakortin saaja voi itse varata sopivan ajankohdan lahjakortin saatuaan, sillä lahjakortti on voimassa puoli vuotta (6 kk) ostopäivästä.

Elämyslahja sisältää sovitun päivävuokran haluamallesi henkilömäärälle arvon mukaan. Saat meiltä halutessasi vinkkejä oman päivän suunnitteluun ja toteutukseen. Elämyslahjakortti toimitetaan vastaanottajalle postitse, joten tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeellisuuden tilausvahvistusta varten ja vastaanottajan postiosoitteen tilauksen yhteydessä. Lähetämme vahvistuksen lahjakortin tilaajalle ennen lahjakortin toimittamista.

 

045 187 4181
Leppäjärventie 211, Valkeakoski
info@salmisenmokit.net

TARVITSETKO APUA?

Lähetä varaamiseen tai majoittumiseen liittyvä kysymyksesi, palautteesi tai kehitysehdotuksesi oheisella lomakkeella. Tarkista kirjoittamasi sähköpostiosoite ennen lähetystä. Luemme viestejä vuoden jokaisena päivänä, joten saat tietää lisää majoituskohteistamme ja mahdollisuuksista onnistuneeseen lomanviettoon. Jos et saa vastausta tiedusteluusi vuorokauden sisällä, niin tarkistathan myös roskapostilaatikon.

Lämmi ja mukava kesäilta. Illan hämärtyessä oli hyvä siirtyä ulkotakan ääreen parantamaan maailmaa.

Kaverukset

Paikka sopi hyvin reilun kymmenen hengen juhlillemme. Sään ollessa viileä ja vaihteleva suosittelen varaamaan lisävaatetusta juhlien viettoon ulkotiloissa.

Yllätysjuhlien järjestäjä