Kaikki näillä verkkosivuilla tarkoitetut sitoumukset tehdään asiakkaan ja myyjän eli Salmisen mökit välillä.

Kohteiden perushinta sisältää normaalisti majoitus- ja keittiötilojen, saniteettitilojen ja yhden saunan käytön. Perushintaan asiakas vierailee kohteessa omatoimiperiaatteella, eli noutaa ja palauttaa itse avaimen huollosta vastaavalle ja siivoaa itse kohteen käytön päätteeksi. Palveluita paikan päälle pystymme toimittamaan vain, jos ne on etukäteen varattu ja maksettu.

Lisäpalvelut kuten esimerkiksi vieraiden vastaanotto, kylpypalju, liinavaatteet, paljun ja saunan valmistelu kylpykuntoon ja muut mahdolliset palvelut sekä loppusiivous varataan ja laskutetaan aina erikseen kulloinkin annettavan tarjouksen perusteella. Lisäpalvelut pyydämme varaamaan viimeistään 14 vrk ennen saapumispäivää. Muussa tapauksessa emme pysty takaamaan niiden saatavuutta.

Varaus on asiakkaan puolelta vahvistettu, kun asiakas on ilmoittanut varauksestaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tämän jälkeen varausta ei voi enää perua. Asiakkaan tulee maksaa varausmaksuna 50 % varauksen kokonaisarvosta varauksen yhteydessä.

Jos varaus on tehty vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua, tulee varaus maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Myyjän puolelta varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut 50 % varausmaksun eräpäivään mennessä tai koko varauksen summan yhdellä kertaa. Loppumaksu 50 % lähetetään viimeistään kahdeksan (8) viikkoa ennen varauksen alkua ja maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Varaus- tai loppumaksua ei palauteta, jos asiakas peruuttaa varauksen.

Mikäli asiakas ei suorita maksuja eräpäivään mennessä, on myyjällä oikeus peruuttaa varaus ilman erillistä ilmoitusta.

Laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Laskutuspalvelumaksu on 5 €/lasku. Väärinkäsitysten välttämiseksi käsittelemme laskuihin liittyviä kysymyksiä ja huomautuksia vain sähköpostitse, osoite info@salmisenmokit.net

Asiakkaan tulee varauksensa yhteydessä ilmoittaa asianmukaiset laskutustiedot. Jos laskutusohjeita ei ole annettu, lähetämme pdf-laskun sähköpostilla. Kohteen avain voidaan luovuttaa vain asiakkaille, joiden laskut on maksettu ennen saapumispäivää. Mahdollisista asiakkaan pyytämistä muutoksista jo tehtyihin laskuihin tai laskukopioiden uudelleen lähettämisestä perimme 15 € muutosmaksun/lasku. Uudessa laskussa eräpäivä pysyy samana kuin aiemmin lähetetyssä laskussa. Jos yritysasiakkaamme ennen laskun lähettämistä edellyttää erillisten lomakkeiden täyttämistä ja/tai vastaavia hallintokustannuksia lisääviä toimenpiteitä, varaamme oikeuden veloittaa näihin kuluvasta työajasta 60 €/tunti. Postitse lähetettävistä laskuista veloitamme 5 € postituskuluja.

Kohde on asiakkaan käytössä normaalisti tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Poikkeavista ajoista voidaan sopia erikseen kunkin tarjouksen yhteydessä mahdollisuuksien mukaan.

Varauksen henkilömäärä on ilmoitettava varauksen vahvistamisen yhteydessä. Jos henkilömäärä varauksen toteutuessa on suurempi kuin alunperin ilmoitettu, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä myyjälle.

Jos loppusiivous on tilattu, asiakkaan tulee kuitenkin tiskata käyttämänsä astiat, laittaa roskat roskikseen ja viedä pois tuomansa ruokatarvikkeet. Kohteen kunnon tulee olla normaalin asumisen jäljiltä. Katso loppusiivouksen muistilista.

Jos asiakas ei ole tilannut liinavaatteita, asiakas huolehtii siitä, että kaikilla majoittujilla on omat pyyhkeet, lakanat ja tyynyliina mukanaan.

Jos asiakas on aiheuttanut myyjän hallitsemille kiinteistöille, alueille tai irtaimistolle vahinkoa, myyjällä on oikeus laskuttaa vahinkojen korjaamisesta aiheutuneet kustannukset. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa aiheutuneista vahingoista välittömästi. Ympäristöön kovaa melua aiheuttavat tapahtumat on kielletty.

Mikäli asiakas kadottaa majoituskohteen avaimen, myyjällä on oikeus periä asiakkaalta siitä aiheutuvat kulut, kuitenkin vähintään 200 €. Oven avaamisesta tai muusta asiakkaasta johtuvasta huoltokäynnistä veloitetaan 50 €/käynti + 40 €/tunti + mahdollinen matkakorvaus 1 €/km.

Majoituskohteeseen unohtuneet tavarat toimitetaan asiakkaalle postitse. Palautuksesta laskutetaan 35 € käsittely- ja postikuluja palautetun tavaran arvosta riippumatta. Löytötavaroiden noutaminen majoituskohteesta jälkikäteen ei ole mahdollista, vaan kaikki tavarat palautetaan asiakkaalle postitse. Asiakkaan tulee ilmoittaa unohtuneiden tavaroiden tuntomerkit ja palautusosoite kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@salmisenmokit.net

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle aiheutunutta haittaa tai vahinkoa, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta esteestä, ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne). Esim. mahdollisissa ns. ylibookkaustapauksissa myyjän peruuttaessa asiakkaan varauksen myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle täysimääräisesti asiakkaan maksamat maksut, mutta ei mahdollisia välillisiä kuluja tai muita korvauksia.

Asuntoautossa tai asuntovaunussa yöpyminen ja niiden sähkönkäyttö Salmisen mökkien kohteiden alueilla on kielletty, ellei siihen liittyvistä ehdoista ja kustannuksista ole etukäteen erikseen sovittu varauksen yhteydessä.

Asuntovaunujen ja asuntoautojen sähkönkäyttö sekä sähköautojen lataus on lähtökohtaisesti kielletty. Siihen on erikseen pyydettävä lupa. Veloitamme asuntovaunujen ja asuntoautojen sähkönkäytöstä sekä sähköautojen latauksesta kertakorvauksen 10 €/auto/käyttökerta, mikäli kyseisen kohteen sähköjärjestelmä on mitoitettu sähköautojen latausta varten. Luvattomasta sähkönkäytöstä ja/tai latauksesta varaamme oikeuden veloittaa 20 €/auto/käyttökerta. Jos kohteen sähköjärjestelmä rikkoontuu asiakkaan sähkönkäytön johdosta, asiakas on velvollinen korvaamaan kaikki kustannukset.

Kynttilöiden ja ulkotulien polttaminen kaikissa tiloissa sisällä tai ulkona on kielletty turvallisuussyistä.
Kohteisiin on tuotu valmiiksi liukkauden estoon tarkoitettua hiekoitussepeliä tai vastaavaa tuotetta. Asiakkaan tulee tarvittaessa sitä kulkuväylille levittää.

Arvostamme, jos asiakkaamme eivät tuo mukanaan muovisia kertakäyttöastioita. Ne kuormittavat ympäristöä ja lisäävät jätekuormaa.

Asiakas voi vapaasti tuoda kaikkiin kohteisiimme omat ruoat ja juomat sekä käyttää kunkin kohteen astioita vapaasti. Asiakas voi halutessaan käyttää myös itse valitsemaansa pitopalveluyritystä edellyttäen, että ko. toimija tuo mukanaan omat astiat ja huolehtii kaikkien käyttämiensä tilojen huolellisesta loppusiivouksesta.

Jos asiakas tuo kohteeseen lemmikkieläimiä, asiakas vastaa niiden turvallisuudesta kokonaan itse. Kohteissa saatetaan tarpeen mukaan käyttää tuhoeläimiä karkottavia välineitä ja/tai aineita, jotta mm. hiiret pysyisivät poissa.

Jos kohde on asiakkaan saapuessa siivoamatta tai siellä on puutteita, tulee asiakkaan ottaa välittömästi yhteyttä soittamalla numeroon 045 187 4181 (arkisin klo 16–20).

Jos asiakas on tilannut kylpypaljun omatoimisen käytön ilman täyttö- ja esilämmityspalvelua, asiakkaalla tulee olla aikaisempaa yleiskokemusta ja/tai -osaamista kylpypaljujen käytöstä sekä mukanaan tulentekovälineet. Yli 10 asteen pakkasessa emme suosittele paljun käyttöä. Varaamme oikeuden veloittaa mahdolliset virheellisestä käytöstä johtuvat vauriokulut asiakkaalta. Jos kylpypaljun käyttö estyy pakkasen vuoksi, palautamme kylpypaljun maksun kokonaisuudessaan.

Pidätämme oikeuden muuttaa internetissä erilaisilla kolmansien osapuolten verkkosivuilla ilmoitettuja palveluidemme hintoja.