Jos et ole tilannut meiltä loppusiivousta, pyydämme huomioimaan alla olevan listan siivouksesi helpottamiseksi. Tekemällä siivouksen tässä järjestyksessä, säästät aikaasi. Teethän siivouksen huolellisesti, jotta seuraavallakin asiakkaalla olisi tullessaan mukava majoittua. Kiitos!

Asiakkaiden, jotka eivät ole tilanneet loppusiivousta, vastuulla on ensisijaisesti itse huolehtia erityisesti pintojen ja saniteettitilojen huolellisesta puhdistuksesta. Muistathan, että voit tilata loppusiivouksen myös meiltä soittamalla 045 187 4181.

Muistathan tiskata käyttämäsi astiat sekä viedä tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi tai roskikseen, vaikka olisit tilannut loppusiivouksen lisäpalveluna.

Pese ja kuivaa käyttämäsi astiat ja laita ne takaisin kaappeihin.
Tyhjennä jääkaapista ruokatarvikkeet ja tarkista, että tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaappi ja mikroaaltouuni ovat siistejä.
Pyyhi keittiön tasot ja pöydät.
Tyhjennä roskakorit ja vie roskat pihan jäte- ja kierrätysastioihin.
Jos olet tilannut meiltä liinavaatteet, laita käytetyt liinavaatteet jätesäkkeihin, joita löydät tiskipöydän alakaapista ja jätä säkit eteiseen. Jätä tyynyt ja peitot siististi sänkyjen päälle.
Jos olet siirtänyt huonekaluja, siirrä ne takaisin omille paikoilleen.
Lakaise tai imuroi lattiat ja pyyhi kostealla mopilla mahdolliset tahrat ja roiskeet.
Siivoa myös WC sekä käyttämäsi suihkutila ja sauna.
Siivoathan jälkesi myös piha-alueelta.
Viethän poistuessasi mukanasi tyhjät pullot, tölkit ja pahvit.
Tarkista vielä ennen poistumistasi, että ikkunat on varmasti suljettu, lukitse ovet huolellisesti ja palauta avaimet huollosta vastaavalle.
Jätäthän tilat siihen kuntoon, jossa toivoisit niiden olevan tullessasi itse uudestaan.